Ez egy bámulatosan könnyű kérdés, hiszen számos fantasztikusan ízléstelen tárgyat lehet kapni elképesztő árakon, de tegyük magasabbra a lécet. Van 10.000 euród valami különleges járgányra, és egy öreg Silver Shadow nem elég különleges.

Bár kevés autó tudja annyira sugározni a "régi pénz" értékét, mint egy patinás Rolls, van akinek jobb ötlete volt. Olaszországban lehet megvenni a cikk megjelenésének idejében ezt a különleges kabriót, ami első ránézésre, egy Karmann lehet a hetvenes évekből.

Az félévszázados története biztosan érdekes lehet, valamikor, valaki úgy gondolta, hogy fricskaként vagy komoly meggyőződésből az eredeti népautóból luxusautót farag.

A kivitelezés minőségét tekintve valószínűleg szó szerint. A klasszikus Rolls-Royce-okra távolról emlékeztető sziluett, sárvédők és hűtő, a motorháztetőre szerelt csomagtartó és a fabetétek ténylegesen egyedi hatást keltenek.

Na de. Az sem lehet véletlen, hogy ez az egyedi és különleges gépjármű még mindig eladó, láthatóan kevesen kaptak kedvet a kissé lelakott, luxusra nyomokban emlékeztető bogárra. Te bevállalnád, akár ingyen, hogy büszke tulajdonosként ezzel járj nap mint nap?

Képek: Marketplace